Direktlänk till inlägg 3 december 2009
Mycket enkel och snabb att göra!
Passar även utmärkt som dessert eller när du får oväntade gäster!
* 225 grader, gräddas i mitten av ugnen i ca 12-15 min.
* 75 g smält avsvalnat margarin
* 1 ägg
* 1,5 dl glutenfri mjölmix ELLER 1,2 dl vetemjöl
* 1 tsk bakpulver
* 1 dl socker
* 1 tsk kanel
* 1 burk med ca 6 päron eller persikohalvor
* Klyfta frukten och lägg i botten i en ugnform
* Rör ihop allt till en smet och häll över frukten
* Strö flagad mandel eller hackade nötter över
* Jag river lite blockchoklad över när jag just tagit ur formen ur ugnen och
serverar kakan med vispad grädde.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|