Direktlänk till inlägg 23 augusti 2015
Idag gjorde jag friterad kyckling, broccoli och lök till middag. Sist jag åt friterad kyckling var väl närmare 23 år sen, innan jag fick min Celiaki diagnos. Köpte Santa Marias frityrmix som är glutenfri och även mjölkfri.
Istället för vanligt vatten som ska blandas i tog jag hälften glutenfri öl och hälften kolsyrat vatten som ska ge ett frasigare resultat.
Tyckte dock smeten blev för tjock så nästa gång gör jag egen som är lika enkelt.
Blev iaf hur gott som helst, lite synd jag inte hade bananer hemma för friterade bananer var minst lika länge sen jag åt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|