Monicas vardag!

Alla inlägg under maj 2009

Av Monica - 27 maj 2009 19:50

En bild från brasan där vi campade i helgen, och en bild innifrån husvagnen på "ljusslagnen" på 12V som vi monterade under ett skåp!

Av Monica - 27 maj 2009 19:46

Fick den här i lördags från min ibland så romantiske gubbe...Ganska gulligt...:)

Av Monica - 27 maj 2009 19:33

Idag har det regnat och varit en riktigt murrig innedag!

Eftersom jag sett väderprognoserna att det ska bli väldigt soligt och varmt nu i 6 dagar så passade jag på idag att städa här hemma.

Då kan jag njuta av solen och göra lite utejobb med gott samvete sen!

Hade tänkt försöka hinna baka lite idag också men det hanns inte med.

Jobbade som kontaktperson idag på eftermiddan.

Åkte ut på Pite havsbad på Skeppet och drog ett par Air Hockey och en kaffe... Himla kul och lagomt ansträngande med Air hockey...10 spänn kostar ett spel bara dessutom.


Solen tittade fram för en stund sen, men nu regnar det igen..Bara hoppas den kommer som de sagt i morron igen.


Kent kom i går kväll, vi survade min gräsklippare så den är redo att hugga i nu. Just det ja, laddaren är ju ikopplad till elstarten fortfarande!


Min äldsta son ska kanske flytta nu i sommar. Vi anmälde han för en lägenhet på Strömnäs idag. Det var 32 intressenter anmälda på den, men han hade över 100 poäng mer än de andra, så bara hoppas att han får den.

Vi tog bilen och körde förbi och det var en positiv överraskning, för det var som ett litet radhus med egen ingång. Fanns altan och gräsmatta på baksidan. Var som typ fd AMU-baracker! Det är en etta med sovalkov, och kokvrå på 32 kvm. Eget stort förråd dörr i dörr. Hyran var himla bra, bara 2396 kr inkl.el


Kommer att kännas konstigt när han flyttar, men har sagt att när han fyller 20 är det dags att stå på egna ben och försöka försörja sig själv. Inte helt lätt, men jag är arbetslös och har det inte alltför fett heller... Tror det är bra för deras egen skull också, man ska inte hänga i mammas hasor för länge..


Kram Monica


Av Monica - 25 maj 2009 23:22

Har inte haft nån lust att skriva på ett tag...

Känner att jag inte har så mycket nytt att komma med, blir som ett och samma känns det som...


Nåja, försöker mig på några rader här...

  Oljade in altan på baksidan igår, var skönt att det blev gjort. Idag ställde jag dit trädgårdmöblerna, och i morron ska jag ta fram min lilla minifontän om vädret är bra. Skulle vilja plantera lite blommor ute i krukorna också, men kvällarna och nätterna är så kalla här ännu, och jag vill ha nåt annat än penseér , så jag väntar nog ett tag till...


Var på bl a Dollar Store idag och gjorde ett fynd i mina ögon sett. Man fick köpa 3 valfria ljusfat från ett bord för 10 kr!!!

Har placerat dessa fat ute på borden, tänkte sätta vackra stenar i faten sen...

Köpte även ett par svarta prasselbyxor som går under knäna på Cubus och en fotkedja i silver på silverbox, då min gamla gått av!

Känner mig nöjd med dagens fynd!


Just betalat räkningarna, det gick runt denna månad också , tack och lov....


Kram Monica


Av Monica - 24 maj 2009 23:40

Var så himla sugen på grön färsk sparris igår. Hade frysta, gröna sparrisar som jag kokade lätt i saltat vatten och sen strödde riven ost över och gratinerade.... Mums vad gott....

Av Monica - 23 maj 2009 14:59

Helt otroligt vad det har regnat och varit grått här runt älvsbyn... Sen i onsdags när jag kom har det regnat och åskat av och till....blåst kallt och solen har bara tittat fram nån liten stund då och då...

Pratat med dom i Piteå och där har visst solen lyst hela tiden, inte en regndroppe...

Nåja, vi har haft mysigt ändå i husvagnen. Vi var på ett ställe som heter Västra Långträsk som ligger ca 2.4 mil utanför Älvsbyn mot Storsund.

Grillat och fiskat har vi gjort mellan skurarna. Max hade med sig sin crossare som rymdes i husvagnen. Idag skulle vi också grilla innan vi skulle hem, men vi packade ihop för det var svart ovanför oss.

Nu har vi packat ur, tvättat bil och husvagn, så får vi se om vi åker till Piteå ikväll eller i morron...

Bilder kommer när jag kommer hem...


Kram Monica

Av Monica - 20 maj 2009 21:58

Kent skulle bjuda mig på den öppnade pizzerian här i älvsbyn idag. För det stod nämligen i menyn dom skickat ut att de även har glutenfri pizza!

Lycka tänkte jag, det är man ju inte bortskämd med precis och är en av de saker jag saknar mest...Att få gå på pizzerian och beställa en pizza...

Sagt och gjort, vi åkte dit glada i hågen, men de hade inte fått hem de glutenfria bottnarna från leverantören ännu. Tänkte att det kanske inte gör så mycket då, eftersom de brukar vara jätte pyttiga...Iaf de som finns på affärerna. Beställde då en kycklingtallrik istället, och den var väl hyfsad...


Varit och kört ikväll för att titta på stället som Kent hittade igår. Det var ingen husvagn där så vi åker nog dit i morron. Är ett grustag där också , så det passar utmärkt då Max tänkte ta med sin fiddy också. Där kan han köra bäst han vill utan att störa någon...


Kram Monica

Av Monica - 20 maj 2009 10:10

Vaknade förkyld och med ett ovanligt tungt huvud... Hoppas det bara är en släng av pollen, har tagit en tablett nyss får vi se om det hjälper...

Var tydligen trött i går kväll, hade glömt att stänga kofferten på bilen så den har stått öppen med alla grejer i inatt.


Nu ska jag ta en dusch, äta frukost, och packa mat och det sista för att sen dra iväg till älvsbyn.


Önskar alla en riktigt mysig Kristi Himmelsfärds helg..


Kram Monica

Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards